Fotoshoot cadeaukaart

Hoe mooi het is om iemand een prachtige herinnering in beeld cadeau te geven? Vanaf 75 euro kan je een fotoshoot cadeau doen!

Het perfecte cadeau om te geven

Een cadeaukaart is bijvoorbeeld erg leuk om te geven aan de ouders na de geboorte van hun kindje voor een newbornfotoshoot! Of ken je een stel die een kindje verwacht en zoek je nog een leuk cadeau? Hoe bijzonder is het om een zwangerschapsfotoshoot cadeau te doen? Een gezinsfotoshoot kan natuurlijk ook! Een leuk cadeau voor ouders of aan opa & oma!

Ja, ik wil een fotoshoot cadeau geven!

Leuk dat je een cadeaukaart wilt! Neem contact met mij op en laat weten dat je graag een fotoshoot cadeaukaart wilt ontvangen! Kies een fotoshoot -pakket uit en geef dit aan mij door. Ik stuur vervolgens de factuur (kosten pakket van de fotoshoot + eventuele reiskosten) en nadat deze is betaald ontvang je binnen een paar dagen de kaart via de post. De ontvanger(s) van de fotoshoot cadeaukaart kunnen vervolgens zelf contact met mij opnemen om een geschikt tijdstip af te spreken voor een fotoshoot! 

Wil je de cadeaukaart liever GRATIS en vrijblijvend digitaal downloaden om zelf te printen?

Ook dit is mogelijk! Klik hier om de cadeaukaart digitaal te downloaden in PDF. Ideaal als je de kaart per direct nodig hebt voor een last minute cadeau! Je kan deze zelf printen en geven aan de ontvanger. Deze digitale cadeaukaart heeft geen waarde en is alleen bedoeld zodat je wat leuks hebt om te geven (je gaat hierbij akkoord met de algemene voorwaarden) Mocht de ontvanger contact met mij opnemen, dan reken ik de kosten van de shoot op het moment van het maken van de afspraak (de boeking is pas definitief nadat de gever de factuur heeft betaald).