Familiefotoshoot! Fotografie met het hele gezin in de tuinen van Landhuis Groeneveld (Soest- Utrecht)

Een fotoalbum van de kinderen en kleinkinderen, wat een prachtig cadeau om te geven voor de verjaardag van opa!

In de tuinen van Landhuis Groeneveld in Soest onder de bomen, mocht ik foto’s maken van dit leuke gezin uit Kockengen!

We begonnen de gezinsfotoshoot met een aantal mooie portretten en momentjes van het hele gezin. Hierna maakten we een aantal foto’s met alleen de kleinkinderen, de kinderen en broers en zussen samen. Natuurlijk fotografeerden we ook de leuke, spontane momentjes tussendoor. Oma die samen met haar kleindochter naar bloempjes zoekt, de hand vastpakken van opa.. Kleine momentjes die snel weer vergeten worden, maar op dat moment juist zo bijzonder zijn!

Ook maakten we een aantal leuke ‘generatiefoto’s, zoals oma met de dochter en kleindochters gezellig in het gras! Wat een geweldig gezin om vast te mogen leggen!

Op zoek naar een gezinsfotograaf in de omgeving van Kockengen (Utrecht)? Of wil je ook een leuke gezinsfotoshoot bij landgoed Groeneveld in Soest?

Wil je ook een fotoalbum cadeau geven met mooie gezinsfoto’s aan bijvoorbeeld opa of oma? Dan ben je bij Moniek van Selm Fotografie bij het juiste adres voor een gezinsfotoshoot! Graag maak ik mooie gezinsportretten en fotografeer ik de spontane momentjes met lifestyle foto’s, een prachtige herinnering voor later! Neem contact met mij op voor meer informatie!

gezinsfotoshoot-familie-baarn-soest-kockengen-Utrecht-kasteel-Groeneveld-Moniek-van-Selm-fotografie gezinsfotoshoot-familie-baarn-soest-kockengen-Utrecht-kasteel-Groeneveld-Moniek-van-Selm-fotografie gezinsfotoshoot-familie-baarn-soest-kockengen-Utrecht-kasteel-Groeneveld-Moniek-van-Selm-fotografie gezinsfotoshoot-familie-baarn-soest-kockengen-Utrecht-kasteel-Groeneveld-Moniek-van-Selm-fotografie gezinsfotoshoot-familie-baarn-soest-kockengen-Utrecht-kasteel-Groeneveld-Moniek-van-Selm-fotografie gezinsfotoshoot-familie-baarn-soest-kockengen-Utrecht-kasteel-Groeneveld-Moniek-van-Selm-fotografie gezinsfotoshoot-familie-baarn-soest-kockengen-Utrecht-kasteel-Groeneveld-Moniek-van-Selm-fotografie gezinsfotoshoot-familie-baarn-soest-kockengen-Utrecht-kasteel-Groeneveld-Moniek-van-Selm-fotografie gezinsfotoshoot-familie-baarn-soest-kockengen-Utrecht-kasteel-Groeneveld-Moniek-van-Selm-fotografie gezinsfotoshoot-familie-baarn-soest-kockengen-Utrecht-kasteel-Groeneveld-Moniek-van-Selm-fotografie gezinsfotoshoot-familie-baarn-soest-kockengen-Utrecht-kasteel-Groeneveld-Moniek-van-Selm-fotografie gezinsfotoshoot-familie-baarn-soest-kockengen-Utrecht-kasteel-Groeneveld-Moniek-van-Selm-fotografie gezinsfotoshoot-familie-baarn-soest-kockengen-Utrecht-kasteel-Groeneveld-Moniek-van-Selm-fotografie gezinsfotoshoot-familie-baarn-soest-kockengen-Utrecht-kasteel-Groeneveld-Moniek-van-Selm-fotografie

 

 

Share your thoughts