Gezinsfotografie in het bos in Driebergen- Zeist (kinder- gezinsfotograaf Utrecht)

Vorige maand mocht ik in een prachtig bos is Driebergen-Zeist gezinsfoto’s maken van dit leuke gezin!

In de buurt van restaurant Klein Zwitserland liepen we het bos in, op zoek naar mooie plekjes voor de gezinsfotoshoot. Wat was de kleine man toch heerlijk ondernemend en vrolijk! Meneer had geen tijd voor saaie familieportretten en wilde maar één ding; de omgeving verkennen en lekker spelen met mama en papa. Erg leuk om lifestyle foto’s van te maken!

Gelukkig wilde hij zijn ontdekkingstochten even staken voor een broodje en het lezen van een boekje. Het ideale moment voor een aantal leuke spontane familiefoto’s. In de armen van papa en mama maakten we tenslotte een aantal gezinsportretten en liepen we door het bos weer terug.

Wat is het toch heerlijk om hier foto’s te mogen maken van z’on leuk gezin!

Wil je ook graag een gezinsfotoshoot in het bos? Of ben je op zoek naar een kinderfotograaf voor spontane lifestyle foto’s?

Dan ben bij Moniek van Selm Fotografie bij het juiste adres! Neem contact op voor meer informatie!

Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm Gezinsfotografie in Zeist Driebergen in het bos (kinderfotograaf Utrecht) Gezinsfotoshoot Moniek van Selm

Share your thoughts