Gezinsfotoshoot in het Maximapark in Utrecht (Familiefotografie Vleuten/Leidsche Rijn)

Vorige maand mocht ik familiefoto’s maken van dit leuke gezin in het Maximapark (Utrecht)!

Het was een zonnige warme dag, maar gelukkig vonden we een plekje tussen een aantal hoge bomen met veel schaduw. De perfecte plek voor een familiefotoshoot!

We begonnen de gezinsfotoshoot met een aantal portretten van de drie broers! Wat waren de grote broers toch lief voor hun kleine broertje van drie maanden.Ook maakten we mooie foto’s van het hele gezin, en een mini- loveshoot met mama en papa! Hierna mochten de kids lekker spelen in het park en fotografeerden we de leuke spontane momentjes en interactie tussen de familieleden.

Nadat de kinderen waren uitgespeeld maakten we thuis nog een aantal intieme lifestyle familieportretten op het bed.

Wat een geweldig gezin om te mogen fotograferen!

Ook op zoek naar een gezinsfotograaf of familiefotograaf in de omgeving van Leidsche Rijn/ Vleuten (Utrecht)?

Of lijkt het jou ook leuk om mooie gezinsfoto’s te maken in het Maximapark van Utrecht? Dan ben je bij Moniek van Selm fotografie bij het juiste adres! Wat een prachtige herinnering voor later!

 

Gezinsfotoshoot in het Maximapark in Utrecht (Familiefotografie VleutenLeidsche Rijn) Kinderfotograaf Moniek van Selm fotografie Utrecht Gezinsfotoshoot in het Maximapark in Utrecht (Familiefotografie VleutenLeidsche Rijn) Kinderfotograaf Moniek van Selm fotografie Utrecht Gezinsfotoshoot in het Maximapark in Utrecht (Familiefotografie VleutenLeidsche Rijn) Kinderfotograaf Moniek van Selm fotografie Utrecht Gezinsfotoshoot in het Maximapark in Utrecht (Familiefotografie VleutenLeidsche Rijn) Kinderfotograaf Moniek van Selm fotografie Utrecht Gezinsfotoshoot in het Maximapark in Utrecht (Familiefotografie VleutenLeidsche Rijn) Kinderfotograaf Moniek van Selm fotografie Utrecht Gezinsfotoshoot in het Maximapark in Utrecht (Familiefotografie VleutenLeidsche Rijn) Kinderfotograaf Moniek van Selm fotografie Utrecht Gezinsfotoshoot in het Maximapark in Utrecht (Familiefotografie VleutenLeidsche Rijn) Kinderfotograaf Moniek van Selm fotografie Utrecht Gezinsfotoshoot in het Maximapark in Utrecht (Familiefotografie VleutenLeidsche Rijn) Kinderfotograaf Moniek van Selm fotografie Utrecht Gezinsfotoshoot in het Maximapark in Utrecht (Familiefotografie VleutenLeidsche Rijn) Kinderfotograaf Moniek van Selm fotografie Utrecht Gezinsfotoshoot in het Maximapark in Utrecht (Familiefotografie VleutenLeidsche Rijn) Kinderfotograaf Moniek van Selm fotografie Utrecht Gezinsfotoshoot in het Maximapark in Utrecht (Familiefotografie VleutenLeidsche Rijn) Kinderfotograaf Moniek van Selm fotografie Utrecht

Share your thoughts