Fotoshoot in een bosrijke omgeving in Utrecht

Een fotoshoot in een bosrijke omgeving in Utrecht? Hoe leuk is dat? Dit mooie gezin mocht ik fotograferen in het Vijverbos in Harmelen. Een van de mooiste locaties in de omgeving van Utrecht! In de omgeving van Utrecht zijn er veel mooie natuurgebieden met ieder een eigen sfeer. Denk bijvoorbeeld aan de bossen met veel loofbomen voor extra veel groen die prachtig verkleuren in de herfst of juist een wat meer ruige sfeer met naaldbomen en zandvlaktes. Net wat jullie zelf leuk vinden! Wil je een overzicht met alle mooie natuurgebieden in de omgeving van Utrecht die geschikt zijn voor fotoshoots? Neem een een kijkje op mijn blog en ontdek welke fotolocatie het beste bij jullie past!

Gezinsfotografie op een bosrijke buitenlocatie in de omgeving Utrecht

Willen jullie graag veel groen terug zien op de foto’s! Kies dan voor een fotoshoot in het bos of de natuur. Deze omgeving zorgt voor een echte natuurlijke, niet geposeerde sfeer in de foto’s. Ook is deze locatie erg leuk voor kinderen. Ze kunnen spelen op de boomstommen, gooien met de bladeren en rennen over de bospaden. Ideaal voor het maken van veel spontane foto’s!

Familiefotoshoot in de natuur met water

Kies voor een bos met water voor nog meer variatie in de foto’s! Bruggetjes zijn ideaal voor het maken van foto’s en erg leuk voor kinderen. Samen steentjes in het water gooien en kijken naar alle vogels terwijl er foto’s gemaakt worden van jullie momenten samen, hoe leuk is dat?

Moniek van Selm fotografie: Ook op zoek naar een fotograaf die van jullie foto’s kan maken in een bosrijke omgeving in Utrecht en omstreken?

Ben je op zoek naar een gezinsfotograaf voor een familiefotoshoot in de omgeving van Utrecht op een mooie bosrijke plek? Dan ben je bij Moniek van Selm Fotografie bij het juiste adres voor natuurlijke, spontane foto’s. Neem contact op voor meer informatie!

Share your thoughts