Bedrijfsfotografie

Moniek van Selm Bedrijfsfotografie

 

Voor een website en/of drukwerk zijn de juiste beelden van uw bedrijf erg belangrijk. Vaak wordt er nog gebruik gemaakt van ‘stockfoto’s’. Deze zijn erg onpersoonlijk en zorgen voor een onrealistisch beeld van het bedrijf.  Goede zakelijke foto’s met de personen die er ook écht werken laten dan ook veel beter zien wat jullie te bieden hebben!

Wat te verwachten van een bedrijfsreportage?

Samen bespreken we eerst wat jullie verwachten zijn van de bedrijfsfotografie. Wat is het doel van de foto’s? Waar gaan jullie het voor gebruiken?

Gaan jullie de foto’s bijvoorbeeld gebruiken voor een nieuwe website? Dan kan ik hier tijdens het fotograferen rekening mee houden. Indien mogelijk zie ik graag het ontwerp van de website, zodat de foto’s optimaal samengaan met het design.

Hetzelfde geldt voor drukwerk. Is er bijvoorbeeld witruimte (negative space) nodig op de foto waar de tekst komt te staan? Dit alles kan invloed hebben op de foto’s die jullie als bedrijf nodig hebben.

Bij een bedrijfsreportage vind ik het belangrijk dat het laat zien wie jullie zijn als bedrijf. Wat maakt jullie bedrijf herkenbaar? Graag fotografeer ik dan ook alle aspecten van jullie bedrijf of organisatie. Denk hierbij aan de producten, jullie horecagelenheid, kantoor en/of magazijn, details van het interieur en indien gewenst ook het personeel tijdens hun werkzaamheden. Alles om een zo goed mogelijk beeld neer te zetten van jullie bedrijf!

Zakelijke portretten of groepsfoto’s?

Uiteraard kunnen er ook groepsfoto’s en zakelijke portretten worden gemaakt. Deze worden binnen jullie eigen bedrijf gefotografeerd. Naar een studio komen is hiervoor niet nodig! Zakelijke portretten zijn ideaal om te gebruik voor Social Media zoals Linkedin of voor publicaties in drukwerk. Ook zijn ze geschikt om te gebruiken voor het ‘over ons’ gedeelte op de website of een nieuwsbrief. Willen jullie geen zakelijke maar liever spontane portret en/of groepsfoto’s omdat dit beter bij het bedrijf of organisatie past? Uiteraard is dit ook mogelijk!

Een bedrijfsreportage duurt ongeveer 1 á 1,5 uur. Willen jullie ook portretten en/of groepsfoto’s? Dan kan de bedrijfsfotoshoot (afhankelijk van het aantal personen) wat langer duren.

En dan?

Na de shoot ga ik de foto’s nabewerken. Binnen een week na de fotoshoot ontvang je ongeveer 30 à 50 (exclusief de portret en groepsfoto’s) foto’s in een eigen online galerij. Vanuit de galerij zijn alle bestanden in hoge resolutie te downloaden.

Hierna hoor ik graag of er nog extra wensen zijn. Is het bijvoorbeeld nodig om een foto te photoshoppen (bijvoorbeeld jullie website in een ‘beeldscherm’ op een foto). Heeft de foto een ander formaat nodig (voor een banner of slider op de website) of moet de foto donkerder of lichter gemaakt worden zodat de tekst die eroverheen komt beter te zien is? Ik denk actief met jullie mee!

Zijn jullie op zoek naar iets totaal anders? Een conceptuele foto of een uniek beeld voor jullie bedrijf? Klik dan hier voor meer informatie.

  • 199 euro*

    50-100 foto's

  • Bedrijfsfotografie
  • 1,5 à 2 uur fotografie op locatie
  • 50- 100 hoge resolutie digitale foto’s digitaal te downloaden
  • Selectie en nabewerking foto's
  • Persoonlijke online galerij waar je de foto's overzichtelijk kunt bekijken en downloaden
  • *Prijzen zijn exclusief reiskosten vanaf Vleuten. Ik reken €0,50 cent per km
  • Contact