Gezinsfotografie

Moniek van Selm Familie & Gezinsfotografie

 

Wat worden ze toch snel groot!

Graag leg ik het moment vast zoals jullie nú zijn als gezin. Een herinnering in beeld, zodat jullie later met een glimlach terug kunnen kijken naar deze bijzondere periode.

Wat kun je van een familiefotoshoot verwachten?

Samen bespreken we waar de gezinsfotoshoot plaats gaat vinden. Dit kan bijvoorbeeld een mooie buitenlocatie zijn of een plek die voor jullie een speciale betekenis heeft. Of gewoon bij jullie thuis, in eigen omgeving, zoals het moment toen was.

Ik begin de fotoshoot met een aantal ‘lifestyle’ foto’s van jullie gezin. Zoals het moment in die periode was, zonder teveel te poseren. Dit kan bijvoorbeeld de interactie zijn tussen jullie als gezin; de knuffels, spontane momentjes en een glimlach die de emotie en liefde voor elkaar laten zien.

Daarna wil ik graag een aantal mooie portretfoto’s maken van het hele gezin. Ik zal indien nodig een aantal aanwijzingen geven om tot mooie poses te komen. Hebben jullie zelf foto’s gevonden (op bijvoorbeeld Pinterest) die je erg mooi vindt? Dan zie ik die graag zodat we samen hier een eigen interpretatie aan kunnen geven!

Een shoot duurt gemiddeld 1,5 à 2 uur. Mocht een voeding of knuffelmomentje nodig tijdens de shoot dan is dit uiteraard geen probleem. Het belangrijkste is dat iedereen zich op z’n gemak voelt!

En dan?

Na de shoot ga ik de foto’s nabewerken. Binnen een week na de fotoshoot ontvang je ongeveer 50-100 foto’s in een eigen online galerij. Leuk om te delen met vrienden en familie!

  • 75 euro*

    PAKKETTEN VANAF 75 EURO

  • Gezin & Familiefotografie
  • Zorgvuldig geselecteerde en bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie
  • Persoonlijke online galerij van alle foto’s om overzichtelijk te bekijken en te downloaden
  • Wil je graag een album? Ook dit is mogelijk!
  • Een fotoshoot cadeau doen? Ik verkoop ook fotoshoot cadeaukaarten!
  • *Pakketprijzen vanaf 75 euro (exclusief eventuele reiskosten)
  • meer informatie & prijzen