Loveshoot

Moniek van Selm Fotografie: Loveshoot

 

Alles is liefde

De liefde is iets dat gevierd mag worden! Hoe bijzonder is het om de liefde tussen jullie beiden vast te leggen met een loveshoot? Wil je graag een keer mooie foto’s hebben van jezelf en je partner voor aan de muur of wil je ze gebruiken voor jullie bruiloft? Het is allemaal mogelijk!

Foto’s voor save the date kaarten of je bruiloft?

Een loveshoot is erg leuk om te gebruiken voor save the date kaarten of (bedank) kaartjes tijdens de bruiloft! Of wat dacht je van een mooie slideshow met foto’s van jullie samen tijdens het bruidsfeest? Een geweldige manier om jullie liefde voor elkaar te laten zien! Ook is het vaak fijn om alvast ‘te wennen’ aan het feit dat jullie tijdens de bruiloft de hele dag gefotografeerd worden!

Wat kan je van een Loveshoot verwachten?

Samen bespreken we waar de loveshoot plaats gaat vinden. Dit kan bijvoorbeeld een mooie buitenlocatie zijn of een plek die voor jullie een speciale betekenis heeft.

Graag hoor ik waar jullie de foto’s voor gaan gebruiken, zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens de loveshoot. Gaan jullie de foto’s gebruiken voor (save the date) kaarten? Dan zie ik graag de kaart (en) zodat we de juiste foto’s maken!

Ik zal jullie indien nodig een aantal tips en aanwijzingen geven om tot mooie poses te komen. Daarbij probeer ik zoveel mogelijk de échte liefde tussen jullie te fotograferen. Een lach, een kus; het zijn deze spontane en oprechte momentjes die de foto’s betekenis geven! Daarbij is het erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen tijdens de loveshoot. Staan jullie niet graag op foto’s? Dan hoor ik dit graag, zodat ik hier rekening mee kan houden!

Hebben jullie zelf foto’s gevonden (op bijvoorbeeld pinterest) die je erg mooi vind? Dan zie ik deze graag zodat we hier een eigen interpretatie aan kunnen geven!

Een Loveshoot duurt ongeveer een 30-45 minuten.

En dan?

Na de shoot ga ik de foto’s nabewerken. Binnen 2-3 weken na de fotoshoot ontvang je ongeveer 50-100 foto’s in een eigen online galerij. Leuk om te delen met vrienden en familie!

  • 75 euro*

    PAKKETTEN VANAF 75 EURO

  • Moniek van Selm Fotografie pakketten
  • Zorgvuldig geselecteerde en bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie
  • Persoonlijke online galerij van alle foto’s om overzichtelijk te bekijken en te downloaden
  • Wil je graag een album? Ook dit is mogelijk!
  • Een fotoshoot cadeau doen? Ik verkoop ook fotoshoot cadeaukaarten!
  • *Pakketprijzen vanaf 75 euro (exclusief eventuele reiskosten)
  • meer informatie & prijzen