Newborn & Baby Fotografie

Moniek van Selm Newborn & Babyfotografie

 

Omdat ze maar zo kort zó klein zijn..

Een pasgeboren kindje en de weken na de geboorte is een bijzondere periode. Een tijd die snel voorbij gaat en nooit meer terugkomt. Een tijd die je het liefst zo lang mogelijk wilt koesteren. Een extra reden om jullie kleintje te fotograferen. Een prachtige herinnering voor later!

Wat kan je verwachten tijdens een shoot?

Graag kom ik bij jullie thuis. Vaak begin ik met het maken van een aantal mooie portretfoto’s van jullie pasgeboren kindje en samen als nieuw gezin. Ik zal indien nodig een aantal aanwijzingen geven om tot mooie poses te komen. Ik fotografeer jullie hierbij op een natuurlijke manier zonder de kleine in moeilijke posities neer te leggen.

Hebben jullie zelf foto’s gevonden (op bijvoorbeeld Pinterest) die je erg mooi vindt? Dan zie ik die graag zodat we samen hier een eigen interpretatie aan kunnen geven!

Daarbij maak ik ook graag met lifestyle en documentaire foto’s van jullie als gezin.  Zoals het moment echt in die periode was! Denk hierbij aan foto’s in het eigen kamertje of in de box, een voedmomentje of  lekker knus in de armen van mama of papa. Natuurlijk zijn broertjes en zusjes ook welkom om te komen knuffelen!

Daarnaast fotograaf ik ook graag de details van jullie babytje. Bijvoorbeeld de kleine handjes, haartjes en voetjes. Maar ook een gaapje, een close-up van het gezichtje en de oogjes. Details die op dat moment zo bijzonder zijn, maar snel weer worden vergeten.

Een shoot duurt gemiddeld 1,5 uur. Mocht een voeding of korte pauze nodig zijn tijdens de shoot dan is dit uiteraard geen probleem. Het belangrijkste is dat iedereen zich op z’n gemak voelt!

Wil je ook de foto’s gebruiken voor het geboortekaartje? Graag zie ik het ontwerp zodat de foto (‘s) perfect samengaan met jullie kaartje!

En dan?

Na de shoot ga ik de foto’s nabewerken. Binnen 2-3 weken na de fotoshoot ontvang je ongeveer 100 bewerkte foto’s in een eigen online galerij. Leuk om te delen met vrienden en familie! Mocht je de foto’s nodig hebben voor het geboortekaartje? Dan kan ik een aantal foto’s nog binnen een aantal dagen sturen!

  • 75 euro*

    PAKKETTEN VANAF 75 EURO

  • Newborn- en babyfotografie
  • Zorgvuldig geselecteerde en bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie
  • Persoonlijke online galerij van alle foto’s om overzichtelijk te bekijken en te downloaden
  • Wil je graag een album? Ook dit is mogelijk!
  • Een fotoshoot cadeau doen? Ik verkoop ook fotoshoot cadeaukaarten!
  • *Pakketprijzen vanaf 75 euro (exclusief eventuele reiskosten)
  • meer informatie & prijzen