Op zoek naar een newborn of baby fotograaf in Vleuten?

Op zoek naar een Newborn fotograaf in Vleuten?

Je bent zwanger of net bevallen? Van harte gefeliciteerd! Ben je op zoek naar een professionele Newborn fotograaf in de omgeving Vleuten? Dan ben je bij Moniek van Selm Fotografie bij het goede adres! Graag maak ik een fotoreportage van je pasgeboren kindje!

Waarom een Newborn reportage bij Moniek van Selm Fotografie?

Een pasgeboren kindje en de weken na de geboorte is een bijzondere periode. Een tijd die snel voorbij gaat en nooit meer terugkomt. Een tijd die je het liefst zo lang mogelijk wilt koesteren. Een extra reden om jullie kleintje te fotograferen. Een prachtige herinnering voor later!

Newborn fotograaf Vleuten Moniek van Selm Fotografie: Wat kan je verwachten tijdens een shoot?

Graag kom ik bij jullie thuis. Samen zoeken we mooie en persoonlijke plekjes om jullie kindje vast te leggen.

Ik begin de fotoshoot met een aantal ‘lifestyle’ foto’s van jullie kleintje. Zoals het moment in die periode was, zonder teveel te poseren. Denk hierbij aan foto’s in het eigen kamertje of in de box. Of lekker knus in de armen van mama of papa. Natuurlijk zijn broertjes en zusjes ook welkom om te komen knuffelen!

Daarnaast fotograaf ik ook graag de details van jullie babytje. Bijvoorbeeld de kleine handjes, haartjes en voetjes. Maar ook een gaapje, een close-up van het gezichtje en de oogjes. Details die op dat moment zo bijzonder zijn, maar snel weer worden vergeten.

Daarna wil ik graag een aantal mooie portretfoto’s maken van jullie pasgeboren kindje en van samen als nieuw gezin. Ik zal indien nodig een aantal aanwijzingen geven om tot mooie poses te komen. Hebben jullie zelf foto’s gevonden (op bijvoorbeeld Pinterest) die je erg mooi vindt? Dan zie ik die graag zodat we samen hier een eigen interpretatie aan kunnen geven!

Een shoot duurt gemiddeld 1,5 á 2 uur. Mocht een voeding of knuffelmomentje nodig zijn tijdens de shoot dan is dit uiteraard geen probleem. Het belangrijkste is dat iedereen zich op z’n gemak voelt!

Wil je ook de foto’s gebruiken voor het geboortekaartje? Graag zie ik het ontwerp zodat de foto (‘s) perfect samengaan met jullie kaartje!

Meer lezen over het gebruiken van newborn foto’s voor een geboortekaartje? lees dan mijn blog over een geboortekaartje met foto’s van je pasgeboren kindje!

Moniek van Selm Newborn fotografie: En dan?

Na de shoot ga ik de foto’s nabewerken. Binnen een week na de fotoshoot ontvang je ongeveer 50-100 foto’s in een eigen online galerij. Leuk om te delen met vrienden en familie! Mocht je de foto’s nodig hebben voor het geboortekaartje? Dan kan ik een aantal foto’s nog dezelfde dag sturen!

Meer lezen over Newborn fotografie in Vleuten? lees dan mijn blog over fotoshoots in Vleuten en omstreken!

Wil je graag een voorbeeld zien van een lifestyle baby fotoshoot in Vleuten?
In Vleuten maakte ik een typische ‘day in the life’ babyfotoshoot!

  • *75 euro

    Pakketten vanaf 75 euro

  • Newborn & Baby Fotografie
  • Zorgvuldig geselecteerde en bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie
  • Persoonlijke online galerij van alle foto’s om overzichtelijk te bekijken en te downloaden
  • Wil je graag een album? Ook dit is mogelijk!
  • Een fotoshoot cadeau doen? Ik verkoop ook fotoshoot cadeaukaarten!
  • *Pakketprijzen vanaf 75 euro (exclusief eventuele reiskosten)
  • meer informatie & prijzen