Zwangerschapsfotograaf Leidsche Rijn (Utrecht)

Op zoek naar een Zwangerschapsfotograaf in Leidsche Rijn (Utrecht)?

Jullie verwachten een kindje! Van harte gefeliciteerd! Ben je op zoek naar een professionele zwangerschapsfotograaf in de omgeving Leidsche Rijn? Dan ben je bij Moniek van Selm Fotografie bij het goede adres! Graag maak ik een fotoreportage van deze bijzondere tijd!

Waarom een zwangerschapsreportage bij Moniek van Selm Fotografie?

Je lichaam verandert, je buik groeit en je voelt je kindje bewegen. Negen maanden lang leef je naar je kleintje toe. Een gevoel dat je nooit wilt vergeten. Graag leg ik deze speciale periode voor je vast. Een herinnering in beeld, zodat je weer eventjes dat bijzondere gevoel terug kunt krijgen.

Zwangerschapsfotografie Leidsche Rijn Moniek van Selm Fotografie: Wat kan je verwachten tijdens een zwangerschapsshoot?

Rond de 30-35 weken is meestal de beste periode om foto’s te maken van je zwangere buik (eerder of later kan natuurlijk ook!). Je buik heeft dan een mooie ronde vorm en laat zich goed fotograferen.
Samen bespreken we waar de fotoshoot plaats gaat vinden. Dit kan bijvoorbeeld een mooie buitenlocatie zijn of een plek die voor jullie een speciale betekenis heeft. Een mooie buitenlocatie voor de zwangerschapsfotoshoot in de buurt van Leidsche Rijn (Utrecht) is bijvoorbeeld het Maximapark! Of de Haarrijnseplas met een mooi waterlandschap op de achtergrond!

De zwangerschapsfotoshoot kan ook bij jullie thuis zijn. In jullie eigen omgeving op bijvoorbeeld de slaap- of babykamer. Uiteraard zijn broertjes en zusjes ook welkom die een kusje op de buik geven of even komen knuffelen!
Wil je liever alleen op de foto of samen met je partner? Ook dit is natuurlijk mogelijk! Ik zal indien nodig een aantal aanwijzingen geven om tot mooie zwangerschapsposes te komen. Hebben jullie zelf foto’s gevonden (op bijvoorbeeld Pinterest) die je erg mooi vindt? Dan zie ik die graag zodat we samen hier een eigen interpretatie aan kunnen geven!
Een shoot duurt gemiddeld 1,5 á 2 uur.

Moniek van Selm zwangerschapsfotografie: En dan?

Na de shoot ga ik de foto’s nabewerken. Binnen een week na de fotoshoot ontvang je ongeveer 50-100 foto’s in een eigen online galerij. Leuk om te delen met vrienden en familie!

Meer lezen over fotografie in Utrecht? lees dan mijn blog over fotoshoots in Utrecht en omstreken!

  • *75 euro

    Pakketten vanaf 75 euro

  • Zwangerschapsfotografie
  • Zorgvuldig geselecteerde en bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie
  • Persoonlijke online galerij van alle foto’s om overzichtelijk te bekijken en te downloaden
  • Wil je graag een album? Ook dit is mogelijk!
  • Een fotoshoot cadeau doen? Ik verkoop ook fotoshoot cadeaukaarten!
  • *Pakketprijzen vanaf 75 euro (exclusief eventuele reiskosten)
  • meer informatie & prijzen