Zwangerschapsfotografie

Moniek van Selm Zwangerschapsfotografie

 

Jullie verwachten een kindje! Gefeliciteerd!

Je lichaam verandert, je buik groeit en je voelt je kindje bewegen. Negen maanden lang leef je naar je kleintje toe. Een gevoel dat je nooit wilt vergeten. Graag leg ik deze speciale periode voor je vast. Een herinnering in beeld, zodat je weer eventjes dat bijzondere gevoel terug kunt krijgen.

Wat kun je verwachten tijdens een zwangerschapsshoot?

Rond de 30-35 weken is meestal de beste periode om foto’s te maken van je zwangere buik (eerder of later kan natuurlijk ook!). Je buik heeft dan een mooie ronde vorm en laat zich goed fotograferen.

Samen bespreken we waar de fotoshoot plaats gaat vinden. Dit kan bijvoorbeeld een mooie buitenlocatie zijn of een plek die voor jullie een speciale betekenis heeft. Dit kan ook bij jullie thuis zijn. In jullie eigen omgeving op bijvoorbeeld de slaap- of babykamer. Uiteraard zijn broertjes en zusjes ook welkom die een kusje op de buik geven of even komen knuffelen!

Wil je liever alleen op de foto of samen met je partner? Ook dit is natuurlijk mogelijk! Ik zal indien nodig een aantal aanwijzingen geven om tot mooie zwangerschapsposes te komen. Hebben jullie zelf foto’s gevonden (op bijvoorbeeld Pinterest) die je erg mooi vindt? Dan zie ik die graag zodat we samen hier een eigen interpretatie aan kunnen geven!

Een shoot duurt gemiddeld 1 uur.

En dan?

Na de shoot ga ik de foto’s nabewerken. Binnen 2-3 weken na de fotoshoot ontvang je ongeveer 50 à 100 foto’s in een eigen online galerij. Leuk om te delen met vrienden en familie!

  • 75 euro*

    PAKKETTEN VANAF 75 EURO

  • Zwangerschapsfotografie
  • Zorgvuldig geselecteerde en bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie
  • Persoonlijke online galerij van alle foto’s om overzichtelijk te bekijken en te downloaden
  • Wil je graag een album? Ook dit is mogelijk!
  • Een fotoshoot cadeau doen? Ik verkoop ook fotoshoot cadeaukaarten!
  • *Pakketprijzen vanaf 75 euro (exclusief eventuele reiskosten)
  • meer informatie & prijzen