Zwangerschapsfotografie met het hele gezin bij de Stadmuur in Vianen (zwangerschapsfotoshoot in de omgeving Utrecht)

Een paar weken geleden mocht ik zwangerschapsfoto’s maken van deze prachtige mama en haar lieve gezin in Vianen!

Samen reden we naar de Stadsmuur bij het klooster in Vianen. De prachtige oude muur zorgde voor een geweldige fotolocatie voor de zwangerschapsshoot!

Hierna reden we naar huis om nog een aantal romantische zwangerschapsportretten voor het raam te maken. De toekomstige grote broer ook even kijken en wat kusje geven op de mooie buik van mama! Wat een geweldig leuk gezin om vast te mogen leggen!

Ook op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in de buurt van Vianen of Utrecht voor (lifestyle) zwangerschapsfoto’s?

Dan ben je bij Moniek van Selm fotografie bij het juiste adres voor een zwangerschapsfotoshoot! Graag fotografeer ik deze bijzondere periode voor jullie, een prachtige herinnering in beeld!

Neem contact met mij op voor meer informatie of stuur een mail naar: info@moniekvanselmfotografie.nl

Zwangerschapsfotografie-met-het-hele-gezin-bij-de-Stadmuur-in-Vianen-zwangerschapsfotoshoot-in-de-omgeving-Utrecht-Moniek-van-Selm-Fotografie Zwangerschapsfotografie-met-het-hele-gezin-bij-de-Stadmuur-in-Vianen-zwangerschapsfotoshoot-in-de-omgeving-Utrecht-Moniek-van-Selm-Fotografie Zwangerschapsfotografie-met-het-hele-gezin-bij-de-Stadmuur-in-Vianen-zwangerschapsfotoshoot-in-de-omgeving-Utrecht-Moniek-van-Selm-Fotografie Zwangerschapsfotografie-met-het-hele-gezin-bij-de-Stadmuur-in-Vianen-zwangerschapsfotoshoot-in-de-omgeving-Utrecht-Moniek-van-Selm-Fotografie Zwangerschapsfotografie-met-het-hele-gezin-bij-de-Stadmuur-in-Vianen-zwangerschapsfotoshoot-in-de-omgeving-Utrecht-Moniek-van-Selm-Fotografie Zwangerschapsfotografie-met-het-hele-gezin-bij-de-Stadmuur-in-Vianen-zwangerschapsfotoshoot-in-de-omgeving-Utrecht-Moniek-van-Selm-Fotografie Zwangerschapsfotografie-met-het-hele-gezin-bij-de-Stadmuur-in-Vianen-zwangerschapsfotoshoot-in-de-omgeving-Utrecht-Moniek-van-Selm-Fotografie

Share your thoughts